Vår restaurang

Restaurangen

Med fokus på maten

En bra restaurang fyller många funktioner. Dels ska miljön vara inbjudande och stolarna man sitter på bekväma. Ljussättningen ska kännas harmonisk och personalen ska erbjuda god service. Ändå är såklart det absolut viktigaste att maten är god, hälsosam och trevligt presenterad.

På Rönnebäcks restaurang läggs mycket själ i arbetet att införskaffa prima råvaror och kombinera dem på ett sätt som gör att smaksensationerna blir ljuvliga. För det mesta är det enkla, klassiska recept som står till buds och ibland spexar vi till det med mer avancerade rätter som väcker nyfikenhet. Vi har mat för alla smaker – även de minstas.

Öppettider

Restaurang Rönnebäck öppnar för matservering kl. 11.30 alla dagar i veckan, kl. 18.30 stänger sedan köket. Under högsäsong håller vi öppet tills sista golfbollen kommit in. Under midsommar, -afton och -dag, håller vi stängt.

Restaurangen är förstås öppen tidigare än matserveringen börjar, från klockan åtta eller nio kan man komma in för en kopp kaffe och lite snacks, tiden beror på månad – under högsäsong öppnar vi tidigare.

Teamet

Det är ett matglatt, ambitiöst köksteam som arbetar på Restaurang Rönnebäck och du kommer garanterat att trivas här.

Alla är välkomna

Oavsett om du kommer för en heldag av golf och behöver fylla på energiförråden mellan rundorna, eller om du bara kommer för matens och utsiktens skull, spelar ingen som helst roll för oss – vi välkomnar alla!

Catering

Eftersom vår restaurangverksamhet är så uppskattad så erbjuder vi också catering – för dig som vill ha vår mat någon annanstans. Vi arrangerar med stort engagemang allt från frukostar till luncher och stora festmiddagar.

Varmt välkommen!

Snabblänkar

Spela golf i Malmö

Att spela golf är ett helhetskoncept som sträcker sig långt bortom kontakten mellan boll och klubba. Golf inkluderar så mycket – harmonisk, fokuserad rörelse, långpromenader, vackra vyer och frisk luft. Det är en sann vällevnadssport.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om det är något du undrar.


(Lämna tom)