Om oss

Om Rönnebäck Golf Club

En välhållen golfklubb i pittoresk miljö

Hintons Golf ligger i Malmö, eller egentligen strax utanför, men det tar inte mer än 15 minuter in till Malmös absoluta centrum. Samtidigt som vår golfbana ligger så centralt, med exceptionellt läge för den som vill utforska Skåne och Köpenhamn, eller bor i Malmö med omnejd, så är Hintons Golf pittoreskt beläget med slående vacker natur i det öppna, skånska landskapet. Några idylliska träd och träddungar sticker upp här och var och skapar en fin kontrast till de annars så vidöppna fälten.

Här bjuds du på en golfbana som emellanåt för tankarna till skotska hedar och andra gånger till pittoreska parker. Tidiga sommarmorgnar ligger ofta dimman tät över våra greener och en nästan magisk känsla infinner sig.

Hög kvalitet

Hintons greener är kända för sin höga kvalitet, här spelar du på mycket välhållna, öppna och snabba golfbanor som är lätta att navigera på och spankulera över. Frisk luft och en genuint trevlig atmosfär mellan spelare och personal gör vår golfklubb till en man gärna återvänder till.

Alla är välkomna

Hintons Golf välkomnar alla som är intresserade av golf – kvinnor som män, unga som gamla och proffs som glada amatörer. Det är i harmoni med varandra som vi ger utrymme att bli våra bästa jag – vi kan alla lära av varandra.

Här finns allt

Blir du hungrig eller törstig så besöker du Rönnebäcks restaurang där maten inte behöver någon presentation utan talar sitt egna tydliga språk. Kanske vill du bara ta en kopp kaffe, eller ett glas vin som avrundning efter en lång dag i solen?

Vi erbjuder parkeringsmöjlighet och åker du buss så stannar linjerna 1, 32 och 146 nära golfbanan.

Varmt välkommen!

Snabblänkar

Spela golf i Malmö

Att spela golf är ett helhetskoncept som sträcker sig långt bortom kontakten mellan boll och klubba. Golf inkluderar så mycket – harmonisk, fokuserad rörelse, långpromenader, vackra vyer och frisk luft. Det är en sann vällevnadssport.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om det är något du undrar.


(Lämna tom)