Golfresa

Golfresa

Börja golfsäsongen på bästa vis

Alla vi som älskar att spela golf vet hur det är i februari/mars, alldeles just innan golfsäsongen sätter igång. Vi drömmer om stora, välansade gräsbanor, känslan av välmående jord under våra fötter, doften av frisk natur och att få svinga vår golfklubba mot bollen med rätt mått av kraft och i bästa tänkbara vinkel. Det nästan spritter i kroppen och vi kan inte bärga oss. Ibland har vi tur, det är mild vår och golfsäsongen kan sätta igång redan i början av mars, men andra gånger är det tyvärr tvärtom.

Det bästa sättet att starta golfsäsongen med en skräll är att åka på en golfresa. Varje vår, strax innan vi öppnar upp Hintons golfbanor för spel, arrangerar vi golfresor till lite mer exotiska platser. Lär dig nya tricks i inspirerande miljöer och kom hem till fräscha greener hungrigare än någonsin.

Förläng och runda av golfsäsongen

Efter en lång sommar och höst med mycket golfspel så vet vi att golfsäsongen lider mot sitt slut. Vi är förhoppningsvis nöjda med vårt år, men för att förlänga säsongen en smula, och runda av på allra bästa sätt, så är våra golfresor på hösten ett perfekt upplägg.

Ny miljö – ny inspiration

En golfresa ger så mycket mer än bara intensivt golfande i härlig, avslappnad miljö och i sällskap med likasinnade. De ger en ett nytt perspektiv på golfen och inspirerar till nya mål och ambitioner.

Snabblänkar

Spela golf i Malmö

Att spela golf är ett helhetskoncept som sträcker sig långt bortom kontakten mellan boll och klubba. Golf inkluderar så mycket – harmonisk, fokuserad rörelse, långpromenader, vackra vyer och frisk luft. Det är en sann vällevnadssport.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om det är något du undrar.


(Lämna tom)